16.08.18

Hej!
Längesen sist. Fick feeling och kände att det var dags att uppdatera lite. Mest för min egen skull, för att kunna kolla tillbaka och minnas.

Nedan är ett urval av bilder på lite av det som hänt sen sist. Nu är vi dock tillbaka i vardagen igen. Men vi har haft det toppen, trots det trista, gråa vädret. Min lilla familja har varit samlad och vi har hittat på en hel del skoj. Så vi är nöjda ändå!

Milian har hunnit bli 4,5 månad. Älsklingen! Han levnär sig numera på ersättning, vilket gör att han växer så det knakar. På kontrollen förra veckan vägde han 6680g och var 68cm lång. Han ser ut att bli lång vår son. Han är så himla med, han skrattar, rullar runt, pratar, äter på sina fötter, är glad och nöjd, kollar på tv, står stabilt med stöd från oss, lyssnar, greppar saker medvetet, studerar, härmar m.m. Ja, listan kan göras lång. Men jag måste bara säga, herregud vad fort det går!! Han kom ju nyss!!

Milian har sovit i sin spjälsäng sen 2,5 månad tillbaka, och det har fungerat jättebra. Sen han började med flaska har det blivit betydligt lättare att få in en sovrutin. När han börjar bli hungrig, någonstans mellan 20-22, byter vi om till pyjamas och han får sen flaskan i sin säng. Det har fungerat toppen, och han somnar nästintill direkt när flaskan är slut. Sen har han vaknat en, max två gånger, och sen somnat om igen. Men de senaste två nätterna har han sovit HELA nätterna. Vaknat kring 07-07.30, ätit och sen somnat om bredvid mig till omkring 09-10. Hur är det ens möjligt? Är lite i chock! Men jag ska inte ropa hej än, för ingen dag är den andra lik. Men vi håller tummarna!

Som sagt, det händer så jäkla mycket och det går så himla fort. Dagarna flyger verkligen förbi! Men kärleken växer bara mer och mer för varje dag som går, det är en obeskrivlig känsla. Men han är verkligen meningen med livet, våran älskade son.

Puss & kram


Kommentarer
Catarina

Äntligen! <32016-08-21 @ 12:40:01
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?