16.08.25

Hallå!
Kom hem från jobbet för en timma sen. De hörde av sig förra veckan och frågade om jag kunde komma och jobba onsdag, torsdag, fredag. Första skolveckan och det saknades folk. Älskar ju mitt jobb, och saknar mina arbetskamrater. Så jag hade turen att Frekke kunde vara pappaledig, så jag kunde åka iväg och jobba. Så himla kul!

Det har/är otroligt nyttigt för mig, då jag tycker det är jättejobbigt att vara ifrån Milian en längre stund. Betydligt jobbigare än vad han tycker, tror jag. Så det är en bra prövning, och kul för Fredric att vara hemma med våran lilla prins! Så just nu ligger jag och gosar massor med min älskade unge. Helt otroligt hur man kan sakna en person så mycket. Han snurrar verkligen runt i tankarna hela dagarna. Nu hinner jag sakna Milian på ett helt annat sätt, och jag kommer säkerligen att uppskatta mammaledigheten ännu mer! Finns inget bättre än att mötas av han leénde, mitt hjärta smälter verkligen!

Om någon timma ska jag hem till Caroline och umgås med henne och Julianna. Till kvällen sen ska jag hämta Felicia på skavsta, för att sen sammanstråla med tjejorna igen. Då är även Emma på plats. Vi ska ha en myskväll med god mat, prat, skratt, kramkalas och eventuellt lite tårar. Det är nämnligen så att våran älskade vän Caroline tar sitt pick och pack till Trollhättan för att börja plugga. Så jäkla kul! Så det är lite en avskedskväll, för nu. Älskade vän, det kommer bli så tomt här utan dig! Men oj vilket bra och spännande kapitel du har framför dig, det kommer bli helt fantastiskt!

Puss & kram


Kommentarer
Cro

Älskar dig ❤️❤️❤️2016-08-26 @ 20:49:08
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?