16.12.22

Gókväll! 

Sitter just nu i soffan och kollar på tv. Frekke ligger bredvid mig och sover, och lillkotten har sovit sen strax efter sju. 

Efter frukosten imorse styrde jag och Milian bilen in till stan för att gå en sväng. De sista julklapparna skulle inhandlas! Därefter åkte vi raka vägen hem, och fick snart nog besök av en efterlängtad och saknad Caroline. Vi fikade och pratade om allt mellan himmel och jord i någon timma, innan hon tackade för sig och åkte hem. Jättemysigt! Kvällen har jag och Frekke spenderat i köket. Det har kokats kola, revbensspjäll och lagats middag. Det har varit full fart, men nu är vi redo inför morgondagen! 

Gårdagen var jättemysig. Mamma och jag julbakade lite innan de andra kom. Sen pratade och skrattade vi bort tiden (precis som alltid) tills det blev middagsdags. Villa sandhem stod för kvällens middag, och det var så himla gott!! Mätta och belåtna åkte vi sen tillbaka till mamma och Tony för att julpyssla lite. Vi var inte hemma först klockan slog tio, efter en mysig dag tillsammans!

Imorgon väntar julfirande här hemma tillsammans med pappa och suzanne, och mina syskon m. Familjer såklart. Så mysigt! Älskar att julen är här, och vi är mer än redo för alla julfiranden som väntar!


Puss & kram 


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?