16.06.19

Hallå! 
Sitter i soffan och har precis ätit bananpannkaka med jordgubbar och vattenmelon. Så gott! Lillkillen somnade precis, så jag ska strax hoppa in i duschen! 

Vi har legat och myst i sängen hela förmiddagen. Hela familjen. Det må vara bland det mysigaste som finns! Frekke åkte iväg på samling för en stund sen, match mot Tisnabro. Hade tänkt åka, men tiden tickar och nu hinner jag inte. Så stannar hemma och städar istället! Till kvällen blir det en god middag, massa gott och mys med mina älsklingar!
Igår var det 330års-galej i Vingåkersparken. Frekkes morbror och några av hans vänner slog på stort. Det bjöds på en urgod buffé, chokladhjul, lotteri, trolleri, show, liveband m.m. Så himla kul! Inte nog med det, även Frekkes underbara gammelmormor fyllde 94år. Det kan man inte tro, så pigg och glad som hon är!
Fem generationer I fredags var jag på efterkontroll efter förlossningen. Vi pratade mest så mitt järnvärde var väldigt lågt, och hon vill hålla koll på mig. Så jag ska tillbaka om tre veckor, och då ska vi även göra gynundersökningen, damt cellprovet. Efter besöket åkte jag och Milian ut till svärföräldrarna där de hade lite firmafest. Så det bjöds på otroligt god mat och en trevlig kväll! 


Puss & kram

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?