16.06.21

Godmorgon!
Ligger fortfarande i sängen och drar mig. Milian somnade om för en liten stund sen, och sover nu gott bredvid mig. 

Vid tre-rycket åker jag och Caroline till Norrköping för att strosa runt, fika och strosa lite till. Vi ska försöka hitta något snyggt att ha på oss på midsommar. Så vi ska ha en mysig dag och bara njuta av varandras sällskap!

Tänk att den här grabben vaknar såhär glad efter varje gång han har sovit

Igår var det dags för ett besök på bvc. Vätskeblåsan har minskat, så kroppen verkar sköta det självt. Underbart! Passade såklart på att väga och mäta också. Vikten har blivit ganska stabil nu, så han hade bara gått upp 90g sen förra veckan. Längden däremot, där fortsätter han att växa en centimeter i veckan. Så han är nu 63cm lång och väger 5570g. Herrejösses! Han växer så det knakar, hinner inte ens använda alla de fina kläderna. Har så mycket oanvända plagg ligger i garderoben! 

Vid lunch sen kom Caroline hit, och så traskade vi djulörundan. Hängde sen med dit för en kopp kaffe i solen! På kvällen sen var vi på husvisning innan jag åkte ut till pappa och Suzanne. Där åt vi gott och bara hade det allmänt trevligt! Kvällen avslutades hemma i soffan med mina älsklingsgrabbar. 
 
Puss & kram

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?