16.11.02

Godmorgon!
Just nu är jag ute på en promenad med Demi och en sovande Milian i vagnen. Det snöar rätt mysigt, men det är ganska kallt! Vi har varit vakna ganska länge, sen strax innan sju. Det här med att ställa om till vintertid och småbarn är ingen vidare kombination när man har rutiner. Morgnarna blir tidigare och kvällarna blir till att hålla lillgrabben igång på övertid. Ack så dumt, men vi är glada ändå!

Vi har inga planer idag, så jag tänkte ägna dagen till att städa och tvätta! Klockan sex ikväll ska vi till Björkvik kyrka och träffa prästen för att planera Milians dop den 20 november.

Som sagt, det är alltså dags för dop om sisådär 3 veckor. Egentligen skulle lillgrabben ha döpts under sensommarn, men då blev det husköp och lägenhetsförsäljning istället. Så vi la det lite på is, men kände att det var dags nu eftersom vi ville döpa honom innan årskiftet!

Dopet kommer alltså äga rum i Björkviks kyrka, och därefter fikar vi i Sockenstugan som tillhör kyrkan. Så idag blir det först ett möte med prästen, sen visning av kyrkan och Sockenstugan. Vill få ett hum om hur det ser ut så jag kan planera i huvudet, samt dubbelkolla att det finns tillräckligt med utrymme! Vi blir nämnligen rätt många då 75-80 personer är bjudna. Stora släkter, samt många nära och kära. Så himla kul! Har köpt hem lite dekorationer, så det ska bli riktigt kul att få fixa och dona! Dekorera lite i lokalen samt duka upp ett smarrigt fikabord. Tror det kommer bli en väldigt mysig dag!

Dekorationer och skjortan Milian ska ha efter dopet. Så snygg! Nu ska bara ett par schyssta brallor inhandlas innan han är helt redo för sin dag!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?