16.11.04

Hallå!
Milian och jag sitter i bilen utanför lasarettet och väntar på farmor och farfar. När de kommer tillbaka så ska vi åka till Maxi och handla!

Efter morgonens frukost satte jag igång och städade. Så hela förmiddagen har bestått av städning och tvättning! Därefter tappade jag upp ett bad åt Milian, som glatt hoppade i och plaskade. Sen var det min tur att göra mig iordning innan vi satte oss i bilen! Till kvällen kommer Felicia över och hänger med oss. Vi ska äta gott och bara ha det mysigt!

Igår gick vi upp tidigt och styrde bilen till Norrköping. Jag var barnvakt medan Madicken opererade dig. Det gick strålande, och vi hade en himla mysig dag! Till kvällen sen kom mamma och Tony över till oss på middag. Vi bjöd på Frekkes egenskjutna dovhjort, rotfrukter i ugn, sallad och sås. Det var helt fantastiskt gott!! Så efter en kväll med god mat och dryck, efterrätt, prat och skratt tackade de för sig och åkte hem. Vi gjorde oss då iordning för sängen, och somnade rätt omgående efter en härlig kväll!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?