16.11.10

Hallå!
Jag och Milian sitter hemma med huset fullt av tända ljus, framför tv:n och sa adjö till Emma som åkte härifrån för en bara en liten stund sen!

Efter en lite sovmorgon och bus i sängen gick vi upp och åt frukost. Vid lunch sen kom Emma hit och vi tog oss ut på en promenad. Riktigt härligt, och snön är rätt mysig ändå! Väl hemma igen dukade jag upp lite fika, och till det drack vi varm choklad. Så gott! Vi satt sen länge och pratade om allt mellan himmel och jord. Jättemysigt! Till kvällen nu blir det till att laga middag och mysa med lillen. Frekke är iväg och jobbar en stund, så vet inte riktigt när han trillar in!

Igår åkte vi in till stan vid lunch och hämtade ut lite paket. Sen åkte jag upp till lövåsen och kollade lite. Fick med mig med lite julpynt hem. Det är inte långt kvar nu, och jag älskar det! Det här är även första året någonsin som vi kommer att ha en julgran hemma. Så himla mysigt! Hämtade upp mamma sen när hon slutade, så åkte vi hem dit och hängde en stund innan hon for iväg igen. Jag åkte då hem till Zimme där Frekke och några grabbar jobbade. De passade Milian medan jag åkte och storhandlade, så när jag var klar åkte jag tillbaka och hängde där med dom en stund. Sen for vi hem och satte igång med maten, och till sällskap hade vi mamma, Tony och Melcher. Så onsdagskvällen blev himla trevlig med god mat, prat och skratt!

Har införskaffat två overaller till Milian. En att ha i vagnen/bilstolen, och en att ha ute i snön/pulkan. Dom passade jättebra, lite att växa i, och så var dom otroligt fina!!

Puss & kram


Kommentarer
Emma

Tusen tack för en mysig dag! 😘✨❤️2016-11-10 @ 22:26:38
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?