16.11.07

Hej!
Jag kom hem för bara en liten stund sen. Så nu sitter jag med Milian på hans filt och tittar på hans favoritkanal, disney junior. Frekke landar nog vilken minut som helst, och då är det dags att laga middag. Pannbiff med potatis och sås. Yum!

Det blev sovmorgon imorse då Milian inte vaknade först klockan var närmare elva. Lyx! Dagen har vi spenderat inne i stan. Gick en repa på stan, sen skjutsade jag farmor och farfar fram och tillbaka till sjukhuset. Följde sen med dom hem på en mysig fika innan vi styrde bilen hemåt! Milian har blivit snorig igen, stackarn. Så vi fick skippa kvällens babysim, tyvärr! Men vi ska försöka ta oss dit en gång i veckan nu när babysimmet är slut. Lillkotten gillar det otroligt mycket, och vi tycker det är en väldigt mysig stund att ha tillsammans!

Helgen har verkligen varit jättemysig. Felicia kom ner och spenderade hela helgen tillsammans med oss. Så kul! Så vi har ätit en massa god mat, pratat, skrattat, varit på katrineholmässan, lunchat på sultans, druckit bubbel, ätit godis, fikat med pappa och Suzanne. Ja, allt det och lite till. Hur härligt som helst!! Söndagskvällen bestod sen av ännu mer god mat, binglotto, kortspel och självklart en massa snackande och skrattande, tillsammans med Albin och Julia. Så den här helgen har varit prima!

Kolla vilken fin blombukett Felicia kom med!!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?