16.10.03

Hej!
Jag och Milian sitter nere vid badplatsen och njuter i solen. Vi tog en liten promenad hit i det härliga höstvädret. Solen värmer riktigt ordentligt i en lä-plats. Helt fantastiskt, i Oktober!

Efter en härlig mysmorgon i sängen klev vi upp och åt frukost. Sen satte jag igång och målade panelväggen. Så nu är den så gott som färdig! Åt sen en god lunch innan vi tog oss ut. Mamma ville komma förbi en snabbis sen när hon slutade, och sen är det dags för oss att åka iväg på babysim!

I helgen var det dags att fira Zimme som fyllt 30år. Det var galej i smedjan med kurdisk mat, som var fantastiskt god, prat, skratt och en jäkla massa dans. Så vi hade en riktigt härlig kväll! Milian levde loppan hemma hos pappa och Suzanne som var barnvakt. Det hade gått strålande och han hade sovit hela natten utan ett ljud. Älsklingen! Vi åkte ut till Sågmon vid lunch igår, hängde där några timmar innan vi sen rörde oss hemåt. Pappa och Suzanne kom till oss på kvällen. Då grillade vi gott och hade en riktigt härlig söndagskväll.

Idag blir Milian ett halvår. Helt otroligt! Jag älskar dig obeskrivligt mycket min fina son ♡

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?