16.10.05

Hallå!
Landade precis hem efter några timmar i stan. Började morgonen med ett besök på bvc då det var dags för Milians halvårs-kontroll. Han blev klart godkänd och fick en massa fina kommentarer! Vägde och mätte honom också såklart. Han har gått upp 825g och växt 1,5cm på fyra veckor. Fort går det! Och nu väger han 8150g och är 71,5cm lång.

Efter bvc åkte vi hem till mamma och gick en liten promenad med Demi, innan vi styrde bilen till Angelica. Där var det dejt med alla brudar. Jättekul! Det bjöds på färskt bröd och en massa gott pålägg, kaffe, prat, skratt och bus med barnen. Så där hängde vi glatt i flera timmar innan vi var tvugna att bege oss. Plockade upp Demi och styrde sen bilen hemåt. När Frekke kommer hem ska vi laga en god middag, och till kvällen blir det en långpromenad!

Igår hade vi en lugn förmiddag här hemma. Vid lunch sen åkte vi in till stan och handlade en sväng. Väl hemma igen var det bullbak på schemat. Så efter en sats vaniljbullar, och en sats kardemummabullar, kom Wendela hit och gjorde oss sällskap. Vi fikade såklart, och pratade i flera timmar om allt och ingenting. Och så fick vi en jättefin väska till lillgrabben! Efter en mysig kväll åkte sen Wendela hem, och jag gick och nattade Milian. Blev sen en tidig kväll för mig och Frekke också. Livet utan tv, fortfarande!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?