16.10.10

Hej!
Kom precis till jobbet och ska jobba till klockan tre. De behövde mig tre timmar, så farmor och gammelmormor tar hand om Milian under tiden. Mysigt!

Till kvällen sen blir det babysim, och sen en god middag hemma. Eventuellt skulle mamma och Tony komma över och göra oss sällskap. Alltid trevligt!

Igår kom Kula över och fixade våran tv. Så himla skönt! Vid lunch sen kom Julia och hämtade mig och Milian. Sen styrde vi bilen till Björkvik för att kolla på fotboll, trots regn och rusk. Vi var lagom blöta och kalla när vi satte oss i bilen sen. Väl hemma lagade vi god mat och fick besök av Albin och Julia. Vi åt en massa gott, och spelade två omgångar chicago innan de tackade för sig och åkte hem. En mysig söndagskväll helt enkelt!

Annars då? Det är nämnligen så att vi inte har något internet hemma än. Så det går inte att ladda upp bilder på bloggen då min täckning är urkass. Och det finns inget tråkigare än en bildlös blogg, så därav uppehållet. Förhoppningsvis ska fibret vara igång inom en månad!

Men här är lite blandat sen sist.

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?