16.10.14

Hej! Är ute och går en promenad med en sovande Milian i vagnen. Så mysigt!

Vi tog en lång sovmorgon imorse. Jag gick sen upp och åt frukost innan Milian vaknade. Han åt inte sin gröt först vid elva-rycket, då tyckte han att det var dags att starta dagen. Därefter har vi bara slöat hemma. Milian kör runt förfullt i gå-stolen och gapar hej vilt! Han har blivit så stor min lilla grabb. Han sitter numera långa stunder helt själv, och hans första två tänder är påväg upp. Herrejösses! Men samtidigt är det så himla kul att se utvecklingen för var dag som går. Det händer så mycket, och fort går det! Lilla hjärtat.

Ikväll ska vi till Duveholmshallen och kolla på när Kaik möter Ifk Nyköping. Alltså pappas lag möter Melchers. Så kul! Och spännande! Så där sitter större delen av familjen bänkad ikväll. Efteråt var det snack om att gå ut och äta. Vi får se, något skoj blir det iallafall!

Så nöjd över mugghållaren jag köpt!!

Det har trillat in lite nya kläder de senaste dagarna. Gjorde en beställning för ganska längesen, och nu har nästan allt kommit. Det roliga är att jag glömt vad det är för grejor jag har beställt, så varje paket blir/blev en överraskning. Så kul! Nu väntar en massa snygga plagg på att få användas. Tog en storlek större, så är aningen stora, men sitter säkert som en smäck inom någon månad. Perfekt!

Igår förmiddag gick vi ut på en promenad. Vi hade Demi hemma, så vi passade på att gå en sväng efter frukosten. Sen vid lunch satte Melcher igång med huset, och en timma senare var det klart. Det blev jättefint!! Nu ska det bara målas, sen är det helt klart. Lagom som han var klar, var även jag färdig med maten, så vi åt gott innan vi fick sällskap av mamma. Grabbarna somnade en sväng i soffan medan jag och mamma höll på och fixade lite. Det börjar ta sig hemma, och det kommer bli så himla fint när vi blir klara. Det som är kvar att göra är att få upp alla gardiner, köpa köksbord samt ny soffa. Sen såsmåningom ska såklart tavlor och grejor upp på väggarna, men det tar ett tag innan man bott in sig och ser vart man vill ha allt sånt. Sen ska gästrummet och Milians rum göras iordning. Så kul!

Till kvällen sen kom Emma och Julianna över på en fika. Så vi pratade om allt mellan himmel och jord i någon timma. Jättemysigt! När de sen åkte hem gjorde jag Milian redo för sängen, nattade honom och la mig sen på soffan. Fick sällskap av Frekke som kom hem strax efter, så vi tittade en stund på tv innan vi gick och la oss.

Är så himla sugen på att boka en höstfotografering nu när Milian lärt sig sitta. Om en månad ungefär, då har han förhoppningsvis lärt dig sitta helt och hållet också. Vore så himla kul, och fint!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?