16.10.23

Hallå!
Vi kom precis hem efter en blöt promenad med Demi. Både jag och Frekke kände att det skulle vara skönt att komma ut, trots regn, så vi tog en gemensam promenad med Milian i vagnen. Han sover fortfarande, ute på altanen i sin vagn. Där lär han nog sova en bra stund!

Vi börjar friska till, så jäkla skönt! Vi båda mår mycket bättre, och håller tummarna för att det håller i sig! Vi ska ta dagen till att vila upp oss ordentligt iallafall, så det inte blir något bakslag. Så vi blir hemma, och förhoppningsvis har vi fått tillbaka aptiten till kvällen så vi kan laga en god middag och ha ett riktigt söndagsmys!

På tal om annat, så har jag fått hem lite grejor till Milians rum. Så nu vill jag bara börja inreda och göra klart. Men först och främst måste väggarna målas och eventuellt tapetseras! Måste hitta en snygg tapet först, och det är där skon klämmer. Har inte hittat någon som jag fastnat för. Jag tycker egentligen mer om väggdekaler, så vi får se hur det blir. Ska åka runt och titta lite, och hoppas jag hittar en snart så vi kan få klart därinne!

Här är några av guldklimparna som kommer pryda Milles rum. En snygg pappkasse att förvara leksaker i, tre Batman-tavlor och en läcker bilmatta!

Lånad bild, ni får se resultatet sen när alla fått ramar!

Något mer som väntar på att få användas är nya vinterjackan som inhandlades förra veckan. Så jäkla snygg!!

Trevlig söndag folket!
Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?