16.10.18

Gókväll!
Sitter i soffan och kollar på tv. För bara en liten stund sen åkte Michaela, Madicken, Mamma och Melcher härifrån. Vi har häng här hemma hela kvällen med en massa gott fika, prat och skratt. Alla barnen var såklart också med, så vi har haft en jättemysig kväll trots en del gnäll och gråt. Börjar en, börjar alla. Men vi hade en hel del mysiga stunder också såklart!

Vid lunch åkte vi hem till farmor och farfar för en lunch med Michaela och Leonel. Efter god mat och fika tackade vi för oss och åkte därifrån. Handlade sen med oss lite grejor innan vi åkte hem hit. Frekke är på personalmöte, så det är bara jag och Milian hemma nu. Tänkte strax laga lite mat, natta Milian, och sen blir det soffhäng för hela slanten! Imorgon väntar en dags jobb, och lillkotten ska hänga med morfar. Toppen!

Gårdagen var en lugn dag hemma. På kvällen sen var det dags för babysim, som varje måndag. Den här gången var Milian verkligen på hugget, och han simmade nästan hela tiden, i 30 minuter. Han plaskade, skrattade och simmade som aldrig förr. Det såg verkligen ut som att han uppskattad det, och tyckte det var riktigt roligt. Så himla kul att se!

Helgen har varit toppen. Full rulle vilket vi gillar! I lördags tog jag och Milian en repa på stan med Melcher. Sen var det dags för oss att åka på kalas för att fira Frekkes kusin som fyllt år. Därefter åkte vi till pappa och hängde någon timma innan vi styrde bilen hemåt. Strax därefter trillade Angelica, Simon och Mila in, därefter även Albin och Pelle. Vi åt middag och spelade sen risk hela kvällen, och vi var inte klara först klockan hade slagit ett. Då begav de sig hemåt och vi hoppade i säng efter en mycket trevlig kväll!

Söndagen bjöd på en ordentlig sovmorgon. Hela familjen sov som stockar, och vi vaknade inte först klockan var kvart i elva. Riktigt skönt! Det blev sen en god brunch innan vi gjorde något av dagen. Mamma och Tony kom hit och hjälpte mig satte upp alla gardiner, samt stryka dom. Så nu är nästan alla på plats, och det blev så himla bra. Tänk vad hemtrevligt det kan bli med lite gardiner! Charlie kom sen över på en kaffe, och till kvällen sen kom Julia och Albin över på lite kortspel. Alltid lika trevligt! Som ni ser, en händelserik helg med mycket av det goda!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?