16.09.04

Godmorgon!
Det hör inte till vanligheterna att vara uppe såhär tidigt. Jag flyttar alltid över Milian till våran säng när han vaknar, så myser vi en stund och somnar sen om. Inte idag. Mason vaknade 06.30, jättepigg. Då vaknade även Milian, och efter en stund vaknade även Melodie. Så vi myste en stund i sängen innan jag tog med mig Melodie och Mason upp, medan Frekke och Milian somnade om. Så vi har redan hunnit med en hel del!

Nu är alla uppe. Vi leker med Melodie och underhåller grabbarna. Kanske tar oss ut en sväng om en stund, till lekparken här i närheten. Vid ett-snåret ska Melodie och Mason till mamma och Tony, för då ska jag och Milian åka till Nyköping. Vi ska träffa Melcher, samt kolla på Frekkes fotbollsmatch. Därefter har vi inga planer. Kanske stanna kvar i Nyköping en sväng, och äta en god middag. Eller åka hem och bara ta söndag. Laga en god middag, samt äta en massa gott till en bra film. Vi får se!

Gårdagen var lugn och mysig. Vi hängde här hemma någon timma innan vi tog oss ut på en promenad till lekparken. Där hängde vi en stund, jag och grabbarna kollade på när Frekke och Melodie gungade och åkte rutchkana. Gick sen vidare till Ica för att handla till kvällens middag. Pannkaka med sylt och glass. Yum! Så när vi kom hem ställde jag mig och stekte pannkakor. När Melodie sen hade ätit var det sovdags. Så när klockan slog 19.30 sov alla gott. Då passade jag och Frekke på att äta och kolla på tv, innan vi gick och la oss vid elva rycket. Natten har inte bjudit på särskilt mycket sömn. Melodie låg mellan oss och rör sig ungefär var femte minut. Sen har Mason vaknat och varit ledsen ett flertal gånger, vilket lett till att Milian också vaknat. Tror det är Masons tänder som spökat! Men trots lite sömn så är alla relativt pigga och glada, som tur är!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?