16.09.13

Gókväll!
Jag och Frekke sitter i soffan och kollar på idol. Har precis ätit middag, och nattat Milian. Kom hem från huset för en stund sen. Där har det spacklats och rivits lite tapet. Tony var snäll och hjälpte till, så det gick undan! Vi fick även besök av Crille, Cissi, Liam och Sigge. De fick en husvisning, och så tog vi en fikapaus innan de åkte hemåt igen. Vi gjorde klart det sista, och packade sen in i bilen och åkte hem.

Dagen började vi med att träffa de härliga mammorna och deras töser. Vi satt ute i solen i fyra timmar, snackandes om allt mellan himmel och jord. Det är så himla mysigt att träffa dom. Gillar verkligen de stunderna! Vi träffas nästan en gång i veckan, och det är jättekul!

Igår gick vi upp tidigt för ett möte hos mäklaren. Nycklarna överlämnades och huset är vi helt och hållet VÅRAT! Så jäkla härligt. Och overkligt!! Hämtade upp Michaela och Leonel och brände dit direkt. Vi gick runt och tittade överallt innan vi gick en runda i området för att spana in det. Tvivlar inte en sekund på att vi kommer trivas! Pappa och Suzanne kom också ut och tittade. Sen åkte alla vi till Stadsparken och åt mat. Jättetrevligt!

På kvällen sen var det dags för babysim i duveholmshallen. Milian gillade det massor, så vi längtar redan till nästa måndag! Då ska även Frekke vara med i vattnet. Det var verkligen jättemysigt, och roligt! Vi avslutade sen kvällen hemma hos mamma och Tony med pizza och idol!

Titta vilket välkomnande vi fick från de förra ägarna. Så himla rara!!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?