16.09.30

Hej!
Sitter i bilen med Frekke, Tony och Milian påväg hem från Nyköping. Vi har varit och hejat på Melcher, då det var dags för säsongens första handbollsfredag. Och de bjöd på storvinst. Så kul!! Innan matchen sammanstrålade vi även med mina systrar, Adam och Leonel för en bit mat. Har haft en jättehärlig kväll verkligen!

Var uppe tidigt imorse för att åka till stan och göra lite ärenden. Fixade klart det sista i lägenheten och sen var det möte hos mäklaren. Nycklarna är nu i de nya ägarnas händer, och vi har numera sålt lägenheten på riktigt. Overkligt! Känns både skönt och konstigt. Hoppas och tror att de kommer trivas lika bra som vi gjorde! Åkte till mamma och hängde en stund innan jag sen fortsatte hemåt. Väl hemma tog jag tag i mina FYRA sopsäckar med kläder som har legat nerpackade sen vi flyttade från Nyköping för ett år sen. Herrejösses, kommer få en helt ny garderob när jag är klar. Så spännande! Sen kom Cissi, Crille och Sigge över på en fika, och lite skitsnack innan de var dags för oss att åka. Alltid lika trevligt!

Igår förmiddag mötte jag och Milian upp Angelica och Mila för en mysig fika på Sultans. Vi satt där någon timma och pratade om allt mellan himmel och jord. Tog sen en vända på stan innan vi skiljdes åt. Åkte då upp till svärmor och lämnade Milian, innan jag åkte och storhandlade. Eftermiddagen/kvällen spenderades hemma med Frekke och Jonas. De satte panelvägg och så drack vi kaffe och åt äppelpaj. Senare på kvällen kom även Tony och gjorde oss sällskap. Så vi hade en himla trevlig torsdagskväll!

Mille tyckte det var SÅ roligt att ha hörselkåporna på sig. Det lät ju ännu roligare när man pratade, och man var ju tvungen att prata ännu högre. Haha lilla gullungen!! Somnade gott gjorde han också!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?