17.04.20

Godmorgon torsdag! 

Jag la precis Milian i sin säng efter att han somnat i min famn. Vi har haft en mysig morgon med god frukost och bus i soffan! Vi har inga som helst planer för dagen. Tänkte väl åka in till stan efter lunch och handla lite, sen kanske vi åker tillbaka in och spenderar kvällen hos mamma. 

Fredric har åkt iväg på träningsläger i Danmark, och kommer inte hem först söndag kväll. Så här hemma kommer det att eka tomt vill jag lova. Men med tanke på hur fort tiden går så säger det nog bara swish och så är han hemma igen! Vi får se vad vi hittar på för skoj dessa dagar, vi håller iallafall tummarna för ett strålande vårväder! 

Jag fick ett ryck igår morse och möblerade om i vardagsrummet. Frekke och jag satt kvällen innan och pratade om att vi inte har fått den där "myskänslan" här hemma, och kom fram till en del saker som vi skulle vilja fixa. Hur som, ena delen i vardagsrummet blev jättebra och den känns nu så gott som klart. Men soffhörnan och köket står näst på tur. Vi ska bara komma fram till vad det är som behövs ändras på. Vi får helt enkelt pröva oss fram, och eventuellt renovera om vi inte blir hundra procent nöjda! 

Tänk så snyggt det skulle vara med det fina askvita golvet vi hade i lägenheten, det skulle vara pricken över i:et. Verkligen! Men det blir inget nytt golv först barnen är äldre, och förhoppningsvis lite mer försiktiga. 

Sen något som vi skulle vilja göra så småning om, men som absolut inte är någon prio, är att sätta nytt kakel i köket, samt byta ut skåpsluckorna. Köket som det är nu är helt klart fint, men inte våran stil. Men som sagt, det är ett senare projekt. 

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?