17.05.18

Godmorgon!

Milian och jag hänger framför tv:n. Vi har ätit frukost och nu leker han förfullt med sina bilar. Milian har åkt på någon ögoninfektion, samt är snorig som bara den. Så jag laddade hem KRY-appen som min syster tipsade mig om, och herregud vilken fantastisk app!! Istället för att krångla med att försöka få en tid på vårdcentralen, eller behöva ta mig till akuten för att få ett recept, så beskrev jag mitt ärende i appen. Därefter fick jag en väntetid på 30 minuter, och när den halvtimman hade gått ringde en läkare upp mig via videosamtal. Beskrev åter igen mitt ärende och två minuter senare la vi på, och efter bara en liten stund plingade luren till och receptet fanns nu att hämta. Alltså hur smidigt?! Wow! Och det är givetvis gratis för barn under 18 år. Helt fantastiskt! 

Så vi ska bege oss in till stan efter Milians förmiddagslur. Hämta ut receptet, handla och eventuellt ta en tur till Lager157. Vi får se! Milians välmående är alltid bra trots att han är sjuk, det märks inte på honom för fem öre. Han är glad, leker och håller igång precis som vanligt. Så himla skönt! 

Igår bjöd vi över Albin och Julia på räk- och kräftkväll. Vi åt gott, pratade, skrattade och så avslutade vi kvällen med ett parti hjärter. Det blev en lika härlig kväll som alltid! 

Från mitt och Frekkes lördagsmys!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?