YEEEES-TBLOGG

Hej Mazzu_cools alla läsare! Carro här eftersom jag inte orkade hänga med maja på spinning, för himla jobbigt alltså.
Jag kan meddela att vi hade en kickass resa till Alanya förra veckan och har nu flyttat in hos Felicia i två veckor för FEST, myskvällar och lite skola då. Just nu är bara Fello och jag här eftersom alla andra är lite upptagnare och har lite viktigare saker för sig än att göra ingenting och äta popcorn, som att ta körkort, cykla sig dösvett, jobba osv. Fast de som jobbar är dom som försörjer oss andra så det är väl okej.
Nu ska jag laga mat till mig och Felicia. Värma rester så att säga.
har ingen bild på majsan o mig i alanya så det får bli en på cattis och mig!

; rather die young

tjenis!
mitt arsle är placerat i soffan hemma på lenagatan tillsammans med lite girls, jag har nämnligen bosatt mig här dessa två veckor.
onsdag idag vilket betyder distans, carro och sarah är också lediga på ondagar så vi fyra har spenderat hela dagen i soffan. men om någon timma ska vi ta tummen ur och träna, förjävla skönt & välbehövligt om inte annat! pusstja
voof voof

; alanya, de kan jag säga!

alanya var bäst, jag vill tillbaka. en av de bästa veckorna i mitt liv, förjävla bra brudar också. lovely
skolan har dragit igång, mitt sista skolår, jag hoppas för allt i världen att det går fort. de kan jag säga, later fuckers. 

fint som snus

; you showed your ass and I saw the real you

if you start missing me, remember I didn't walk away, you let me go.
; sanna mina ord, det här är mitt liv!

stockholm var underbart, det var en alldeles perfekt vecka me mina girls!

katrineholm är inte lika underbart, det blir dock vad man gör det till. så de senaste dagarna har vi spederat vid sarahs pool, vi har flyttat hit denna vecka och ikväll vaknas det poolgalej me härliga människor! life is gooddu ska aldrig tryckas ner, för vem du än e
du ska aldrig ryckas med, för o kasta samma sten!