svalkar vinden

hallå!
det har varit mycket den senaste tiden så jag har varken haft tid eller ork för att blogga. julen har iallafall varit helt underbar som alltid och nu ser jag fram emot nyår mer än någonsin! vi ska iväg till åtvidaberg och fira nyår hemma hos lovisa med en massa sköna peeps! lovely. hojt!

sant satan
image description

kom och håll om mig

morsning!
det blev ingen body pump imorse, istället ska jag dra mig till gymmet om en stund och köra lite crosstrainer samt sola lite.

klockan fyra ska jag och några från klassen hem till sahra och bli bjudna på somalisk middag. det blir nog intressant, väldigt mysigt om inte annat! efter det ska jag till lenagatan och julbaka med bror min, försöka få någon som helst julkänsla med tanke på att de faktiskt är julafton nästa helg! tjoflöjt

melcher och jag, -09

torsdagsklubben

jag kan inte sova, jag har haft svårt med det den senaste tiden. vet inte vad som har hänt, jag som aldrig har svårt för att sova!
körde ett zumbapass med stina nu ikväll, riktigt kul men fy så jobbigt! men det känns bra att äntligen kunna träna igen, man känner sig så mycket fräschare! funderar på att köra ett body pump pass klockan tolv, om jag är vaken så att säga. heja!

vill ha torsdag nu, vi är tio girls som drar till linköping och möter upp åtvidabergarna för att sedan dra till sliver och skaka rumpa och ha det riktigt jävla kul! kul satan kommer de bli! HOJT

sommaren -08

 


wings

är hemma och jobbar med projektet idag, riktigt skönt med sovmorgon. ligger fortfarande i sängen och degar, ska ta mig upp snart och få i mig lite mat!
kväll är det träning som gäller, första riktiga träningen sen operationen! ska klämma på mig dojjorna och köra mamis spinningpass samt core boll med sarah! ska bli riktigt skönt att äntligen få träna.

i torsdags drog jag och sarah till linköping på galej, det var så sjukt jävla kul att vi förmodligen ska dit på torsdag igen! men den här gången hänger fler girls på! fint som snus! tjoflöjt

image description

let's do it again

when something's right, then something is worth to die for
when I feel that something is wrong, then something is worth to fight forhejhallådäruteisnörusket

majkenmanchesterunited hänger med mig, snyggingen på bilden. felicia. maja steg upp extra tidigt imorse för att ge mig frukost på sängen, scones fick jag! helt otroligt snäll hon kan vareee ibland. händer inte så ofta men när det väl händer så slår hon på stort. just nu står hon faktiskt och lagar käk igen. hon haree slagee i huveee elleeeh nåt.  vi har varit på staden idag för att fixa allt som ska fixas när man är nybliven 18 åring som har med banken att göra, sedan har vi också solat en liten stund. skönt som tusan. nu känner man inte sig lika blek och ful som innan. ikväll ska vi mysa!
tack och hej!

what makes you beautiful

livet leker, har haft en kalashelg!
ska alldeles strax hoppa in i duschen och fräscha upp mig innan jag drar iväg till sultans för en fika. hojt

jag klickade precis hem en klänning, förmodligen nyårsklänning.