; lever livets glada dar

tjenis penis!
sitter hemma hos felicia i stockholm efter att ha avnjutit jordens största pizza! vi ska snart röra oss mot stan för lite shopping. jag och carro har bott här sen i måndags, och ikväll kommer några av våra girls upp och gör oss sällskap och vi åker inte hem först på söndag! vi lever livet här uppe i huvudstaden, it's so lovelyy!
igår var vi nere på stan, satte oss på snaps några timmar och efter det spenderade resten av kvällen hemma hos moa och marcus med massa härliga people! och som vanligt orkar jag inte lägga in några bilder från luren, så ni får nöja er med denna facebook bild. peace
charlie och jocke

; heja heja heja bajen!

galaxer i mina braxer!
uppe med tuppen för att hinna med allt jag ska göra innan jag beger mig till huvudstaden. jag, felicia och caroline ska alltså till huvudstaden och titta på hammarby - assyriska, sen stannar vi hos felicia över natten! kalasigt som få.

förövrigt fick jag min lön idag, god damn it så fint! dock ska det mesta sparas till alanya som äger rum om mindre än en månad. de går bra nu! tjoflöjt

; men det enda jag får höra är ditt X

wollibolli! 
måndag idag vilket innebär jobb, sitter och väntar på att min chef ska smsa så jag vet om jag ska jobba eller inte. jag var nämnligen hemma hela förra veckan pga material brist, och hur skönt är de inte att vara ledig från jobbet och ändå få betalt? jag klagar då inte!

förövrigt sitter jag i mitt kök och syr, får se hur långt jag hinner innan tålamodet försvinner helt och hållet! väntar på att mina girls ska vakna så vi kan ta en tripp till stan och inhandla tyg, vi ska nämnligen sy lite saker idag. men först, alltid en dusch! peace; I miss.. you?

hejhallå!
nyduschad sitter jag nu i mitt kök och försöker klura ut vad jag ska laga för matlåda, när jag är klar ska jag kila iväg till sarah där felicia befinner sig och sen är det bara ta mitt pick och pack och glida iväg till jobbet!

igår var jag så himla glad, fick ett sms från min chef som sa att det inte fanns något jobb för det är brist på material. så igår fick jag betalt för att göra precis det jag kände för att göra, de e ingen skit de inte!

nej, byta om och fixa matlåda var det! peace


; what the fuck

hejhallå!
vem orkar sitta inne när det är sommarlov? inte jag iallafall. de kan ju i och för sig beror på att jag har ett jobb att sköta och inte har någon som helst tid att spendera framför datorn.. men min helg har iallafall tagit fart och idag har jag spenderat dagen vid sarahs pool me lite girls!  
nu är jag hemma och ska fixa mig innan jag ska iväg till felicia med sarah, sen ska alla vi girls iväg till marmorbyn för lite badtunna, skratt, dans, härliga människor och mycket annat! de ser ut att bli en galen kväll, jag är taggad till tusen så nu måste jag ta tummen ur och bli klar någon gång. pusstja

peace and love