; you make me smile

jag har jobbat klart min första vecka och har nu tre dagar ledigt, vilket är väldigt behövligt! jag hann med en runda på jysk i förmiddags med lite girls, vi köpte ett tält till P&L som är helt sjukt stort, verkligen sjukt! nu är det inte långt kvar! imorgon är det midsommarafton, klockan tolv ska jag befinna mig på kungsgatan färdigfixad och klar. jag och mina flickor ska äta midsommarmat, klä en midsommarstång, göra midsommarkransar och allt annat som hör till midsommar. de kan knappast bli annat än bra! förövrigt bloggar jag från luren, därför texten sätts ihop! just so you know, nighty!

; sexy and I know it

färdig jobbat för idag, fick sluta elva med tanke på att jag började ett idag. när jag kom hem befann sig stinas bil utanför mitt hus, det var stina själv, emma och sarah som kom för att spendera tid med mig. dem lämnade mig precis, underbara flickor som kommer över sent på kvällen för att umgås lite! förövrigt kan jag inte sluta skratta när jag loggar in på blogg.se och ser att man kan uppgradera sin blogg och köpa PRO. haha det var ju det man gjorde på lunarstorm för en jävla massa år sen! nej nu är det sovdags, ska upp skapligt imorgon för att hinna träffa lite girls innan jobbet. nighty

; de går bra nu

som sagt så har jag skaffat mig ett sommarjobb, jag jobbar numera på ericsson mellan 15-01 fyra dagar i veckan. jag är alltså ledig fredagar, och helger såklart. pengar rullar in som de ska!

det finns inte så mycket mer att säga än att jag är galet trött och att jag inte vill jobba mer.

min lilla skitunge

; hard work work

jag har fått sommarjobb med start på måndag, så jävla nice!

; 40 day dream

hojt!
har precis slängt i mig lite frukost, ska snöra på mig skorna och gå en promenad med vovven. ska iväg till norrköping om en stund, det blev ingenting igår utan vi drog till lager 157 istället! så vi gör ett nytt försök idag, fast vi skippar smultronstället eftersom vädret sviker oss. nu måste jag skynda mig, peace!

nyvaken och trött


; the moment i met you

morsning!
ska alldeles strax börja fixa mig för att sedan bli upphämtad av miss haugi. vi är lite girls som styr bilen mot först norrköping för lite shopping och sen vidare mot söderköping för att besöka smultronstället. kalasfint!

klippte ju av mig håret för ett tag sen!

; bu för studenterna, jävla pensionärer

hejhallå!
studenten är nu över, så först var jag och felicia på studentmottagning hos dennis och sen drog vi vidare hem till simon där det var massvis med härliga människor, och det var verkligen en riktigt kul kväll vill jag lova!
igår var det sleepover hemma hos mig med lite girls, vi kollade på i spit on your grave som var hemsk men samtidigt så grymt bra! idag har vi glidit runt lite, haft poolhäng och resten av kvällen har jag spenderat hemma. ska alldeles strax dra igång en film som jag kan somna till!

förövrigt fick vi låna familjen olssons minibuss till peace, hur nice som helst. så nu är allt klappat och klart, ska bara införskaffa oss tält och högtalare sen är vi fit for fight! YÄÄ


förjävla härlig dag


; nionde juni

nu ikväll har jag varit iväg på sandbäckens skolavslutning tillsammans med carro och felicia samt hela carros familj. den var lika mysig som den alltid har varit, så himla härlig!

imorgon slutar jag skolan, då drar mitt sommarlov igång och det kan knappast komma mer lägligt! känns dock som att sommarlovet redan har dragit igång, känns förjävla fint! vad finns det mer att säga? jag lever livet och jag älskar det! peace

YÄÄ

; livet är en fest

hejhallå!
jag lever livet med underbara människor, så jag har varken haft tid eller lust att spendera någon som helst tid vid datorn. de senaste dagarna har jag som sagt varit med underbara människor, jag har skrattat som aldrig förr och verkligen haft det kalaskul precis hela tiden! it's so lovely

nu är det bara två skoldagar kvar, sen tar sommarlovet fart och jävlar vad skönt de ska bli! förövrigt lämnade jag in min sista uppgift för tvåan idag, bättre sent än aldrig!

poolhäng hos sarah alla dar i veckan