munkholm

efter en mysig tretimmars-fika med tjejerna landade jag hemma strax efter nio och fick då för mig att prova ansiktsmasken som jag fick av bea när jag fyllde år. det är nämnligen ett pulver som man blandar med vatten och sen applicerar i ansiktet. den var riktigt skön, och man fick ett otroligt lent ansikte efteråt! ansiktsmasken kommer från det danska märket munkholm och säljs på cayenne, perfekt julklapp people! så tusen tack bea, den är underbar :) nighty!


no one sleeps when I'm awake

godmorgon!
vaknade precis av att pingvinen ringde, jag ska alltså jobba idag! så just nu ligger i sängen och kollar på tv, ska alldeles strax gå upp så jag hinner med allt som ska göras innan jag börjar.

idag är det ingen vanlig dag för det är carolines födelsedag, grattis vännen ♡ så efter jobbet blir det födelsedagsfika på sultans, lovely!


hey ho here she goes

skepp ohoj!
det var ett tag sen sist och mycket har hänt sen dess. det har varit ett otroligt bra år, med många fina minnen. sinnessjukt vad fort det här året har gått, om bara åtta dagar är det julafton ♡

igår ställde oskar till med 20års fest, riktigt skoj och vid midnatt drog vi in till harrys och spenderade resten av natten dansandes till stängning! en mycket bra gårdag som idag resulterade till en sängliggande maja. så jag tänkte ligga kvar här och somna till smekmånaden, later!

ett hjärta av mina söta sexåringar