natten skyddar dom älskade

tjenis! precis hemkommen från friskhuset, har tränat 30 minuter spinning samt 60 minuter dansareobic. det skönt satan vill jag lova! nu har jag precis smällt i mig lite mat, så ska hoppa in i duschen för att sen lägga mig och kolla på några avsnitt av prison break och vänta på att sofias änglar ska komma ut på hemsidan!

imorgon slutar jag elva, som varje tisdag. så ska jag hem och gå en promenad med vovven, sen ner till banken och sen hem och rensa min garderob, ska slänga allt onödigt som ligger och tar plats, så jag kan få plats med en massa nytt! jag shoppade faktiskt lite idag på lektionen, jag köpte en pälsjacka. och så köpte jag en vit pälsjacka igår också. men det är ju så snyggt så kunde inte låta bli! nu ska jag ha i ricinoljan i håret, peace!

släpp mig fri!

igår var vi en massa girls hemma hos felicia där vi åt mat och snackade lite skit innan jag och sarah gled vidare till jacob där vi var ett gäng som förfestade innan harrys. jag och sarah kom hem på tok försent vilket resulterade till att vi blev sängliggandes hela dagen, och här ligger jag än!

jag lär somna snart, jag har dock sovit till och från hela dagen så kan inte förstå hur jag fortfarande kan vara så trött? jaja, ska upp skapligt imorgon för att åka och köpa en soffa till nya lyan. fint. nighty.


fuck it

sitter på friskhuset och väntar på att det ska ramla in lite barn. är skapligt seg efter gårdagens bravader, men kul
var de!

ikväll ska jag plugga och rensa min garderob inför flytten. lovely, peace
in kommer ting

hello you!
ligger i sängen och kollar på tv, tänkte alldeles strax försöka sova så jag lyckas ta mig upp imorgon. egentligen skulle jag bara vilja strunta i den första lektionen med tanke på att min andra lektion inte börjar först halv tre.. men de är klart jag ska till skolan, duktig som man är! sen klockan tolv ska jag möta upp andrea på stan för att luncha ihop, fint som snus. sovdags, nighty!


pretty little liars

hallå!
ligger i sängen och lyssnar på musik, var nyss ute med vovven. jag tänkte sätta igång med pluggandet, skrev klart ett arbete inatt så nu har jag en sak mindre att bocka av! ikväll är det träning som gäller, först en timmas afrodans sen 30 minuter core boll efter det.

jag tänkte tipsa om två serier som jag följer, först pretty little liars som är helt stört bra. sen fick felicia och sarah mig att börja kolla på revenge i väntan på att pll ska komma ut, och självklart var det också helt stört bra. nu är man helt fast, men eftersom jag nu måste vänta en vecka på nästa avsnitt så funderar jag på att börja om på oth igen, för femte gången. det är ju förjävla bra alltså! man kan tröttnar aldrig på serier, de är ju hundra gånger bättre än filmer! så tar er tid och kolla igenom dem två serierna, ni kommer inte bli besvika! lovely. peace.


i won't give up

gókväll! jag kom nästan precis nyss hem från friskhuset, har kört först ett 30 minuters spinningpass och sen efter det 1 timma zumba. sjukt skönt att ha kommit igång med träningen igen! sitter just nu och väntar på maten, är kalas hungrig. efter det ska jag duscha och sen kanske bege mig till lenagatan för att hämta min kamera som äntligen har kommit, det var nämnligen en julklapp. men bättre sent än aldrig!

imorgon drar skolan igång igen, jag är inte det minsta taggad. men tacka gudarna för att det endast är 5 månader kvar innan studenten! men jag ser fram emot det här läsåret på något sätt, det kommer gå fort och så kommer det hända otroligt mycket roliga grejer. fint som snus. nu ska jag käka, peace!

puss


somebody that i used to know

nyår var askalas, världens bästa vänner har jag. ah de har jag!

jag lyckades bli sjuk natten till igår, jag som aldrig blir sjuk! men feber, sprängande huvudvärk och halsont fick jag allt, åh herregud va seg man blir! ändå lyckades jag ta mig till friskhuset på möte, för att sen åka ut till twinsen och att äta god mat och prata om allt mellan himmel och jord.
idag mår jag betydligt bättre, då den sprängande huvudvärken har lagt sig. men nu måste ska gå upp och äta lite frukost, sen ska jag ut på en promenad med vovven. hojt!