14.04.11

hej! 
fredag idag igen, veckorna bara flyger förbi! jag börjar jobba halv fyra och jobbar sen konstant hela helgen, inte alls sådär jättetaggad, men plikten kallar. 
 
fredric kom hem och lunchade idag, vi åt rester från gårdagen och pussades lite innan han var tvungen att åka iväg och jobba igen. han ska på träningsläger hela helgen och jag jobbar ju så vi ses inte först sent söndagkväll, så här hemma lär det bli tomt. tycker inte om att sova själv så min käre bror kanske kommer och gör mig sällskap imorgon! sen att michaela flyttar en port bort om sisådär tre veckor är ju helt underbart, vi blir grannar!! SÅ HIMLA KUL! hon har fått hemlängtan efter några år i malmö, så nu flyttar hon till nyköping och gör oss sällskap, perfekt! 
 
nu ska jag dega lite till i soffan innan jag måste röra mig till jobbet.. ha en trevlig helg folket! 

pussisar17.58

nyckeln till gymmet fungerade felfritt, pjuh! rivde av ett gympass vilket var otroligt skönt, sen gick jag till ica och handlade innan jag landade hemma igen. slängde i mig lite lunch, duschade och slog mig ner i soffan en stund innan jag började laga mat, igen. när man går hemma och lallar hela dagarna är det solklart att man har maten klar tills grabben kommer hem! så nu sitter vi i soffan mätta och belåtna, fredric lirar gura och jag försöker kolla på tv. tanken är att vi ska åka iväg och storhandla snart, för andrea och fogel har ÄNTLIGEN kommit hem!! så dem kommer förbi en stund lite senare, och jag måste säga att efter mer än fyra måndader utomlands är dem mer än välkomna hem igen!! 

ha en trevlig kväll, puss! 

•••14.04.10

tjenis!
ligger i soffan och har ångest för att jag inte är ute i det fina vädret. det har liksom regnat konstant i två dagar och nu när det äntligen är sol så ligger jag inne, varför? måste ut, så ska alldeles strax fräscha upp mig lite och sen gå en promenad. kanske till och med ska ta en vända på gymmet? 
 
var ledig igår och idag då jag går på imorgon kväll och jobbar hela helgen. så igår tog jag bussen till björkvik och spenderade hela eftermiddagen med min kära svärmor. så mysigt, hon bra himla bra hon! sen kom fredric och gjorde oss sällskap till middagen innan vi åkte hem till nyköping igen. traskade sedan vidare hem till melcher och karin där det bjöds på rödtjut och en massa snack, finemang! idag har jag inte gjort någonting alls, visserligen är klockan bara tolv så jag har ju hela dagen framför mig. vaknade redan när fredric gick upp, 06.30.. har inte sovit en blund sen dess. så bestämde mig för att inviga balkongen, äntligen! det är nämnligen så att vi har bara sol fram till tio-tiden ungefär, sen är den helt borta. så det gäller att passa på när man kan! himla mysigt var det iallafall, lyxfrulle och skön musik är ganska svårslaget! 
 
ne nu jävlar ska jag slänga på mig träningskläder och traska bort till gymmet! hoppas bara min nyckel fungerar, den råkade nämnligen få sig en omgång i tvättmaskinen häromdagen. oups! den som lever får se, later!