16.08.21

Hej!
Har nyligen landat hemma efter en promenad. Efter morgonmyset imorse tog Jag, Frekke och Milian en promenad till norr för att hämta bilen. Stannade och lyxade med en Subwaypicknick innan vi traskade vidare. Frekke är nu iväg på match, så jag och lillkillen tittar på tv. Ska strax plocka och städa iordning, det kommer nämnligen ännu en person och tittar på lägenheten ikväll. Kul! Budgivningen är iallafall i full gång nu, så det känns toppen!


Idag gör vi morbror lite extra stolt och tar på oss finkläderna. Heja heja heja bajen!

Helgen har varit jättebra. Började fredagen med en myskväll med Caroline. Vi åt knäckebrödspizza, drack något glas vin, tittade på film och snackade skit. Urmysigt!

Lördagen började med en lunch på sultans med Albin och Julia. Gick sen en veva på stan innan vi åkte hem till oss och satte oss på balkongen. Det bjussades ju på sol och riktig värme!! Så vi fikade och spelade kort hela eftermiddagen innan de rörde sig hemåt. Några timmar senare möttes vi upp för en kväll på O'learys. Jättetrevligt! När vi skildes åt gick vi förbi Caroline och Charlie en sväng innan vi sen fortsatte hemåt, nöjda och glada, efter en riktigt härlig och bra lördag!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?