16.08.30

Godmorgon!
Vaknade för lite mer timma sen ungefär, så jag och Milian fick i oss frukost för en stund sen. Han fick en liten skål gröt, och det börjar faktiskt uppskattas mer och mer. Jättekul! Han somnade precis om i min famn. Det är ju så himla mysigt, kan inte sluta titta på honom!

Idag har vi inga som helst planer. Jag funderar på att åka och köpa kartonger och börja packa. För om 12 dagar får vi nycklarna till huset, och då vill vi ju såklart flytta snarast! Senast den 1 oktober sen, så flyttar de nya ägarna in i lägenheten. Lägenheten blev alltså såld förra veckan, och de nya ägarna kunde flytta in när som helst. Så jäkla skönt! Så vi ska försöka bli klara med flytt och städ så snabbt som möjligt. För bådas skull!

Helgen flög förbi som alltid! I fredags hämtade Frekke mig när jag slutade jobbet. Vi hämtade upp mat och åkte hem till familjen Lind där det var lite folk. Där hade det solats och badats hela dagen, så efter maten blev det lite bad igen. Efter någon timma var det dags att bege sig, vi hade en del att fixa inför lördagens kräftskiva. Så efter en jäkla massa ärenden styrde vi bilen mot Björkvik för att förbereda. När tältet äntligen var färdigt, satte vi oss till bords för kvällens middag. Då blev det storm, från ingenstans, och tältet blåste såklart omkull. Så vi klev upp tidigt på lördagsmorgonen, packade ner allt som skulle med, och åkte ut till Björkvik igen för att göra klart allt. Vi fick upp tältet igen, in med borden, dekorerade och allt därtill. Vid lunch var det dags för Masons dop i Norrköping. Så efter ett jättefint dop och en massa gott fika, styrde vi bilen tillbaka till Björkvik. Där fixade det sista och sen var det bara att invänta gästerna. Och det hela slutade med en otroligt härlig kväll!

Söndagen gick åt till att städa och plocka undan. Sen avslutade vi kvällen med tacos och en bra film!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?