16.08.31

Godmorgon!
Vi klev precis upp ur sängen. Milian somnade om, så jag passade på att kolla det senaste avsnittet av pretty little liars. Ska sätta igång en maskin tvätt och sen fixa oss lite frukost!

Har inget speciellt planerat idag. Till kvällen ska vi titta på en husvagn, nuvarande ägarna till huset säljer sin, så vi tänkte titta på den. Den står ju redan parkerad o klar utanför, så smidigt! Hoppas bara den är fin och fräsch! Vi har länge pratat om att det vore så himla mysigt med en husvagn, att åka runt campa lite här och var i Sverige. Så vi får se! Efter det ska jag ta en kvällsfika med Emma och Julianna. Jättemysigt!

Det blev inget packande igår. Istället kom Julia hit och gjorde oss sällskap. Vi satt ute på balkongen och fikade. Det var ju så jäkla härligt väder! Så där satt vi i några timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Så mysigt! Kvällen blev också väldigt lugn. Frekke var iväg och jagade, så jag och Milian myste en massa innan det var dags för honom att sova. Därefter roade jag mig med att laga mat och kolla sista kvarten på idol!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?