16.12.06

Tjingeling!
Satte mig precis i soffan. Milian somnade gott efter morgonens promenad! När han sen vaknar ska vi röra oss in till stan. Tänkte bland annat svänga förbi farmor för en fika!

Några timmar lär alltså spenderas i stan, innan det är dags för oss att åka hem och laga middag. Ikväll är det järpar i gräddig tomatsås på menyn. Låter smasken!

Helgen var varit toppen. I fredags kom Michaela med familj hit. Vi åt gott, kollade på idol och hade en härlig kväll tillsammans! I lördagsmorse åkte vi hem till Cissi och Crille för att lämna av Milian, innan vi styrde bilen till station för att ta tåget till Göteborg. Julbord med Frekkes jobb, som numera endast består av familjen. Vi strosade först runt på Lisebergs urmysiga julmarknad i några timmar innan det var dags att åka till hotellet och göra oss iordning. Resten av kvällen spenderades sen på Kakelpalatzet där julbordet höll hus! Efter den obligatoriska hotellfrukosten i söndags checkade vi sen ut och slog några timmar på stan innan vi hoppade på tåget hem, efter två riktigt härliga dagar i Göteborg! Väl hemma åkte vi direkt och kramade om våran saknade prins, och så stannade vi på en fika. Det hade gått strålande, och Sigge hade tagit väl hand om Milian. Gullungar! Sen åkte vi hem och gosade massor i soffan innan det blev läggdags för lillkotten.

Mina hjärtan, jag älskar er obeskrivligt mycket ♡

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?