16.07.04

Hej!
Måndag igen. Helgen swishade förbi lika snabbt som vanligt! Så jag och min lilla älskling ligger i soffan, han sover och jag tittar på tv.

Ska alldeles strax hoppa in i duschen. Sen ska jag plocka och dona, tvätta och laga lunch! Klockan fem sen ska vi på husvisning, efter det tänkte jag föreslå storhandling och hoppas Frekke nappar!

Fredagen hemma hos Cissi och Crille var jättetrevlig! Vi satt på deras altan pratandes, åt gott och sen spöade grabbarna i badminton. Så vi hade verkligen en bra kväll!

Frekke var iväg hela lördagen så vi sammanstrålade med mamma och Tony som var barnvakt åt Leonel. Vi var först i Byle och firade min moster. Där bjöds det på god mat och fika innan vi styrde hemåt. Kvällen spenderade vi i deras soffa med ost, kex och ett glas prosecco. Så mysigt!

Vid lunch igår åkte vi ner till Djulö Herrgård och lunchade/fikade med Albin. Vi satt där och njöt i solen någon timma innan himlen öppnade upp sig! Åkte sen en snabbvisit till Björkvik innan jag åkte hem till mamma och hängde lite. Vid åtta mötte vi upp Albin och Julia för en middag på Olympus, innan vi gick hem till Micke och Bella för att titta på fotbollen. Perfekt avslut på helgen. Jättetrevligt!

Igår blev även vår älskade son tre hela månader. Helt otroligt! På något sätt känns det som att han alltid har funnits hos oss, lilla hjärtat.

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?