16.07.11

Hej!
Vi har precis landat hemma efter en lunch på stan med svärföräldrarna, samt ett besök i butiken. Frekke har äntligen semester, så nu är familjen samlad i fyra veckor. Så mysigt!

Frekke håller på och fixar i köket. Just nu bygger han spiskåpa, sen ska vi riva det gamla och otroligt fula kaklet. Där blir det istället nytt och fräscht marmorkakel. Därefter sätter vi in lite belysning i köksskåpen och utbyggnaden vid kåpan. Det kommer bli så jäkla snyggt! Sen ska vi spackla och måla dörrarna, från trä till vitt. Sen är det lite småfix tills vi är helt klara och redo att SÄLJA!

Vi har nämnligen gått och blivit husägare min lilla familj och jag. Helt otroligt. Så jäkla underbart! Senast 1 Oktober får vi tillträde, så nu är vi i full gång att renovera klart vår stora och fina lya, så vi får iväg den så snabbt som möjligt!

Vi har alltså köpt ett enplanshus, i Marmorbyn, med sjöutsikt. Ett alldeles lagom stort hus, med en stor och fin veranda. Allt är relativt nyrenoverat, så vi kan flytta in direkt och göra lite småfix allt eftersom. Det känns verkligen perfekt. Vi är så himla nöjda! Vi vill bara flytta nu nu nu!

Puss & kram


Kommentarer
Sarah Ankarstrand

Men Gud vad fint!! Grattis :)

Svar: Ja, där blir det nog inte svårt att trivas 🙈 Tack så mycket!! ☺️
maja2016-07-16 @ 11:38:04
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?