16.06.23

Hallå! 
Kom precis hem. Har varit uppe på Kamin och kakel och hälsat på lite. Önskat Glad midsommar från mig och lillkillen! Nu har jag precis slagit mig ner med en kopp kaffe och nybakad jordgubbspaj. Mums! 

Klockan tre ska hela familjen till bvc. Lillkillen ska få tremånaderssprutorna. Usch! Så bad Frekke hänga med då jag tycker det är ganska obehagligt med sprutor och för att han kommer bli så ledsen. Vi håller tummarna för att han återhämtar sig ganska snabbt och att han slipper febern! Efter det åker vi ut till sågmon och fikar, och kanske hjälper till lite inför morgondagen. Vi får se vad som händer under kvällen, det beror lite på hur Milian mår! 


Igår hade vi en så himla mysig dag. Vi startade dagen med picknick på gröna kulle med Sabina, Johanna, Angelica och deras rara flickor. Där satt vi några timmar och hade det superhärligt, pratandes om allt mellan himmel och jord. Jättetrevligt! Åkte därefter ut till Marieberg för jordgubbsplock med tjejorna. Så himla mysigt! Kvällen avslutades hemma hos Julianna med god mat och dryck, fotboll, prat och skratt. Underbart! 


I Tisdags hängde jag och Milian med Albin och Julia till Djulö herrgård för en fika. Jättemysigt! Vi satt där någon timma innan vi var tvungna att dra oss. Plockade upp lite tjejor och styrde bilen till Norrköping. Så härligt att bara strosa runt och äta gott! När vi sen landade i stan åkte vi alla hem till Caroline och sammanstrålade med våra grabbar. Tittade på fotboll, åt en massa gott och pratade. Bra avslut på en toppendag! 

Puss & kram

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?