16.06.26

Gókväll!
Vi sitter nu mätta och belåtna i soffan efter kvällens middag. Lövbiffgryta med färskpasta. Yum! Milian sover gott i sin gunga, men ska strax ta och lägga honom bredvid oss istället. Tänk att det lilla livet blir hela tolv veckor idag. Lilla hjärtat ♡

Idag har vi haft en riktigt slapp söndag. Låg länge och gosade i sängen innan vi klev upp och åt lite frukost. Jag och Milian åkte sen ut till Sågmon för en fika, och Frekke drog ut på golfbanan. När vi kramat Stockholmsbrudarna hejdå styrde vi bilen hem igen. Jag satte igång och plockade iordning lite, samt förberedde inför middagen. Nu ligger vi utslagna i soffan och äter godis. Ska sätta på en bra film och bara mysa!

Igår, midsommardagen, mötte vi upp Felicia, Catarina och Elin vid Duveholmsbadet för sol och bad. Vi köpte med oss lunch och fika, så spenderade vi några timmar i den gassande solen. Underbart! Vi åkte sen vidare ut till svärföräldrarna för att spendera kvällen. Då kom även Albin och Julia kom och gjorde oss sällskap. Vi åt god mat och efterrätt, spelade kubb och lekte en lek. Jättetrevlig kväll, och vilket väder dagen bjussade på!!

Midsommarafton spenderade vi ute i Sågmon med nära och kära. Började dagen med lunch, gick till allmänningen och spelade på chokladhjul m.m. Lekte lekar, fikade, lekte lite till, samt grillade. Det var en så himla mysig dag. Och för första gången på flera år var det äntligen bra väder. Så härligt!!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?