16.06.29

Hej!
Är nyligen hemkommen från en dejt med alla härliga mammor och deras gullungar. Denna gång hade vi picknick i sjukhusparken. Så himla mysigt, och vilket väder det bjöds på. Underbart!

Vi ska strax åka hem till mamma och Tony. De kom nämnligen precis hem från Sicilien, så ska dit och catcha lite. Sen ska jag hem och storstäda. Så jäkla välbehövligt! Det blir så stökigt direkt, spelar liksom ingen roll hur mycket man plockar. Och då har inte ens lillkillen börjat leka med leksaker än. Så värre lär det ju bara bli. Haha!

Vid tolv igår traskade jag över till farmor och farfar för att äta lunch och fika med min kusin och hans familj. Efter någon timma där hemma så mötte jag upp Karin för en veva på stan. Fyndade faktiskt en hel del till Milian, mycket på rean ovanligt nog. Toppen! Efter att vi kramats hejdå traskade vi hem och förberedde middagen. När vi hade ätit åkte vi hem till Zimme som hjälpte oss att fixa bakluckan på bilen, sen åkte vi och vattnade blommorna hos mamma innan vi landade och avslutade kvällen i soffan.

Såhär ser det ut nästan jämt. Händerna i munnen och bena i luften! Jag vill inte att han ska bli något "tumbarn", så jag försöker för det mesta, att peta bort händerna och sätta i nappen istället. Men det är lättare sagt än gjort vill jag lova!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?