16.06.30

Hallå!
Idag har vi en riktig slödag här hemma. Inga som helst planer! Jag går fortfarande klädd i morgonrock. Jätteskönt! Det har vi det gråa och trista vädret att tacka för.

Just nu gungar Milian och snackar med tv:n. Själv har jag precis hängt en maskin tvätt, så ska ta och lägga in den vikta tvätten i garderoben. Har noll planer för dagen, så vi får se vad som händer och sker. Tills dess fortsätter vi slöa runt!

Igår skickade vi in papprena på vad lillkillen ska heta. Efter månaders tjafsande om efternamn, kom vi nu äntligen överens!

Lars Milian Melchersson ♡

☆ Lars kommer från bådas sida. Min morfar hette Lars, och Fredrics farfar heter Lars-Ola. Fredric kom på det, och jag kunde inte annat än hålla med. Tyckte det passade perfekt!

☆ Milian är ett namn som jag har haft i flera flera år. Från början var det Maximilian, men då smeknamnet skulle bli "Max", tyckte jag att namnet förlorade sig charm och kom istället fram till Milian. Sen dess har jag inte släppt det!

☆ Melchersson är som ni förstår, efter mig. Där har vi varit så oense att vi inte ens har kunnat tagit upp ämnet utan att börja tjafsa. Både jag och Fredric har velat att Milian skulle ha våra efternamn. Idag får man inte ha dubbel-efternamn, utan ett skulle isåfall bli ett mellannamn. Så jag kom med förslaget att ta mitt som mellannamn, och hans som efternamn. Men Fredric tyckte inte att det blev fint, utan han hade tänkt, och gav med sig att mitt efternamn passade lite bättre. Så efter mycket diskuterande skrev vi tillslut på papprena och är nu överens om att vår lille son ska heta Melchersson i efternamn.

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?