16.05.06

Godmorgon! 
Vaknade alldeles nyss, så Milian ligger nu och ammar. Efter det ska vi gå upp, jag ska äta frukost innan jag fixar iordning oss. Vi ska till mamma, ska locka hennes hår och sen ta med Demi ut på en långpromenad! 

Igår låg vi kvar i sängen ganska länge, Fredric var ledig så hela familjen låg och myste. Vid två-rycket åkte Fredric till golfbanan och vi hem till mamma och Tony där Michaela, Adam och Leonel också befann sig. Spenderade någon timma där innan jag åkte ut till Sågmon där Pappa, Suzanne och Felicia höll hus. Vi njöt i solen och bara hade det skönt! Till kvällen sen bjöds det på grillat. Så himla gott! Kvällen avslutades hemma i soffan innan vi hoppade i säng, efter ännu en bra dag! Tänk att detta underbara väder kan påverka en så himla mycket. Man får mer energi och blir på ett otroligt glatt humör. Man vill ju inte sitta inne en sekund! Så härligt!


Den här härliga bilden är tagen för två dagar sen, när vi gick djulörundan klädda i endast tunna tröjor och ändå svettades. Helt fantastiskt!

Puss & kram

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?