16.05.09

Godmorgon!
Ligger i sängen och blippar på luren medan Milian sover i min famn. Vi ska pallra oss upp och göra oss iordning om en liten stund! 

Helgen har varit toppen! Lördagskvällen blev inte som planerat, men det gjorde ingenting. Vi blev ett härligt gäng som grillade och hade det trevligt i Sågmon istället. Vi hängde sen med Albin och Julia hem, där vi avslutade kvällen med chicago. Vi hade en riktigt härlig kväll! 
Halv tolv igår åkte vi ut till Cissi, Crille och Sigge. Vi fikade, pratade, sköt luftpistol och grillade. Så himla härligt! Älskar att kunna spendera all tid utomhus nu när det är så jäkla fint väder! Efter några riktigt sköna timmar därute åkte vi vidare till Sågmon. Vi hängde där i någon timma, kramade sen Felicia och Elin hejdå innan de styrde bilen tillbaka till huvudstaden. Jag och Milian åkte vidare hem till mamma och Tony medan Frekke och pappa åkte ut till golfbanan. Vi satt en stund på balkongen, gick en promenad och grillade när Frekke kom. Så det blev en ännu en härlig dag. Underbart! 

Klockan elva idag ska vi till Socialen och skriva på faderskapsbekräftelsen, efter det ska jag till frissan. Har inte varit hos en frissan sen jag gick på högstadiet, så nu tänkte jag lyxa till det och låta Marina fixa mitt barr. Annars har vi ingenting planerat, så vi får se vad resten av dagen har att erbjuda! 

Puss & kram

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?