16.05.18

Godmorgon! 
Gick upp för en stund sen. Milian låg klarvaken och var less på att ligga kvar i sängen, så vi förflyttade oss till soffan där han nu sover gott. Jag kollar på Nyhetsmorgon och ska strax göra mig lite frukost! 

Vädret ser ut att fortsätta vara fint, så jag ska ge mig ut på en promenad under förmiddagen. Hoppas det blir så pass varmt att man sen kan spendera dagen ute på balkongen! Wendela kanske skulle komma hit och hänga lite med oss idag. Annars har vi inga planer, så vi får se vad dagen har att erbjuda. 


Gårdagen var väldigt lugn. Jag och Milian traskade bort med lite fika till Jonas och Fredric som jobbade några gator bort. Blev kvar där en stund innan jag gick tillbaka hem och tog bilen ut till pappa och Suzanne. Det bjöds på grillat och gófika tillsammans med farmor och farfar. Jättemysigt! Mötte sen upp mamma och Tony för lite handling på Maxi innan jag hakade på dom hem en sväng. Frekke var iväg med laget och plockade skräp en sista gång, så vi möttes hemma vid klockan tio och myste en stund i soffan innan vi gick och knoppade. 
Puss & kram

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?