16.05.20

Hej! 
Jag sitter i soffan och dricker kaffe medan mina grabbar sover sött bredvid. Har inga planer för kvällen, så de kan få slumra en stund till. Vi kanske tar oss bort till mamma och Tony för att hjälpa dom rigga inför festen imorgon. Vi får se! 

Vaknade av att det ringde på dörren imorse, utanför stod Madicken och barnen med världens leénden på läpparna. Vi hängde här hemma ett tag innan vi tog en promenad ner till stan. Kikade lite i affärer, samt spanade in marknaden innan vi satte oss och åt lunch. Fick sen sällskap av Caroline, Emma, Julianna, Michaela och Leonel. Vi fikade en stund innan vi skildes åt, och vi traskade hemåt igen. Åkte sen ut till pappa och Suzanne för en snabbvisit innan jag landade hemma för någon timma sen.

Melodie överöste grabbarna med pussar. Älskade unge 

Vid lunch igår kom Caroline och Emma hit. Vi skippade stan och lunchade här hemma istället. Åt gott och hade en riktigt mysig eftermiddag! Jag hängde sen med mamma och Tony till Norrköping för lite shopping. Jag fyndade faktiskt lite schyssta grejor rean. Toppen! Vi avslutade med en god middag på Pizza Hut innan vi åkte hem till Frekke. Vi kollade på tv och gosade med Milian innan vi hoppade i säng. Puss & kram

Kommentarer
Emma J

❤️❤️❤️2016-05-21 @ 00:18:38
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?