16.05.26

Hej! 
Har precis ätit en god brunch. Hann inte med frukosten imorse, så det fick bli en brunch! Nu myser jag med Milian i famnen, och han ser ut att somna vilken sekund som helst! 


Milian vaknar alltid vid sju när Fredric åker till jobbet, och vill gå upp. Så då bäddar vi ner oss i soffan istället, och somnar om efter en stund. Likaså idag, vaknade vid tjugo över tio och fick lite panik. Hade bestämt mig för att åka till bvc och väga/mäta lillkillen på deras drop-in tid mellan tio och elva. Så fixade iordning oss snabbt och for dit. På två veckor har Milian gått upp 390g och växt 2cm, så nu väger han 4910g och är 60cm lång. Lilla älsklingen vad du växer!! 

Vi har inga som helst planer för dagen. Vädret är riktigt tråkigt, så grått och mulet. Så vi tänker stanna inne och mysa i soffan hela dagen! Får se vad vi  hittar på till kvällen, Frekke har träning så vi kanske åker hem till mamma och Tony och hänger lite. 


Vid halv tio imorgon ska jag till skolan och hälsa på. Saknar det verkligen, eleverna och arbetskamraterna. Så det ska bli riktigt kul att få träffa alla igen! Efter det ska vi hänga med Caroline som äntligen är ledig! Kvällen är oplanerad, men det brukar ändras, så vi får se vad som händer. 

Puss & kram

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?