16.05.28

Hej! 
Hela familjen klev upp ur sängen för en timma sen lite drygt. Vi tog sovmorgon idag, väckte inte Milian först klockan var strax efter tio. Då kunde vi inte hålla oss längre!

Frekke åkte iväg för en stund sen, han skulle åka och köpa en morsdag present till sin mamma. Och mig. Tror jag! Förstå att jag ska bli uppvaktad på min första morsdag imorgon. Så häftigt! 

När han kommer hem ska vi ge oss ut på en långpromenad med Demi. Kanske tar en promenad ner till Djulö herrgård och lunchar lite. Slå två flugor i en smäll! Ikväll ska jag hänga med Caroline, äta gott och mysa. Perfekt! 


Gårdagen på jobbet var supermysig! Fick världens välkomnande, kramkalas med både kollegor och elever. Kändes underbart att vara där igen! Vi pratade länge, drack kaffe och så fick lillen paket. Jättefina kläder! Om två veckor ska jag dit igen, då är det skolavslutning och student för våra elever 
Jag och Suzanne åkte sen vidare till farmor och farfar för lite dösnack innan jag begav mig för en lunch på stan med svärmor. Vi åt gott och gick en veva på stan. Hittade såklart lite kläder till Milian som fick följa med hem. Väl hemma fick vi besök av Caroline, så vi hängde här hemma någon timma innan vi åkte hem till hennes föräldrar där vi spenderade några timmar. De gosade med Milian, vi pratade, fikade och hade det riktigt trevligt! Åkte sen vidare hem till Caroline och Charlie där grabbarna mötte upp oss med hämtmat. Hängde sen där hemma med lite folk och bara hade det allmänt bra! 


Puss & kram

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?