16.11.15

Gókväll!
Sitter och tittar på tv efter att ha avnjutit en urgod middag. Det var vår andra måltid från icas matkasse, köttbullar med potatis, citroninlagd gurka och sås. Yum! Vi har valt familjekassen, fem dagar i veckan för fyra personer. Det räcker för både middag och matlåda till oss två. Och så kul att prova på nya goda maträtter, samt slippa det dagliga velandet om kvällens middag. Perfekt!

Tisdagen har bestått av en lunchdejt här hemma med Frekke och Jonas. Därefter svirade jag om och tog med mig lillgrabben hem till farmor och farfar där även min pappa var. Vi firade farfar som fyller år idag! Vi fikade och pratade en stund innan vi åkte vidare till mamma. Vi åkte en sväng till lövåsen och inhandlade lite grejor, speciellt till dopet! Sen åkte vi hem dit igen och började pyssla ihop bordsdekorationer till dopet. Styrde sen bilen hemåt och satte igång med maten! Så nu ska jag och Frekke slå någon timma i soffan innan det är läggdags!

Helgen har bestått av fredagsmys hemma hos albin och julia, 1års-kalas för Sigge, dop för Viggo, kvällshäng hos oss med grillat, vin och goda vänner, farsdag-firande och spelkväll. Mycket av det goda helt enkelt. En väldigt händelserik och härlig helg, i goda vänners lag!

Mosters älsklingstjej ute hos pappa i söndags

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?