16.11.18

Tjingeling!
Jag har precis slagit in kolan som jag kokade igår. Så nu sitter jag i soffan med Milian och väntar på att Frekke ska komma hem. Till kvällen kommer Felicia över och umgås med oss. Vi ska äta gott och kolla på idol. Jättemysigt!

Började den här dagen med att städa, så när klockan slog halv elva var hela huset nystädat och vi gav oss ut på en promenad. När vi landade hemma så var det dags för Milians förmiddagsnap, och det tog inte många minuter så sov han. Då satte jag igång och lagade mat. Lunch, samt två olika maträtter till lillkotten! Resten av dagen har varit lugn, men vi ska strax ut på en liten promenad med Demi igen!

Har haft Mille i babybjörnen några gånger när vi har varit ute och gått. Det är ju så himla mysigt, men grabben har ju blivit så himla tung!! Han är ingen liten bebis längre vår son. Säger det igen, herrejösses vad tiden går fort. Alldeles för fort!

Gårdagen var lugn. Vi var hemma och höll på med diverse saker. Kokade som sagt kola, och lagom som jag var klar med det var det dags att sätta igång med maten. Vi är fortfarande nöjda med kassen!! Till kvällen sen kom Cissi, Crille och Sigge över på en fika. Himla trevligt!

Trevlig helg allihopa!
Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?