16.11.27

Gókväll!
Sitter i soffan och tittar på tv tillsammans med Frekke och Melcher. Vi kom hem från mamma och Tony för någon timma sen. Där bjöds det på fantastiskt god söndagskalopps, och därefter en glassbuffé. Urgott!!

Första advent har anlänt, och vi började dagen med en mysfrulle. Julmusik, varm choklad, brasa och tända ljus. Så himla mysigt! Resten av dagen har spenderats här hemma med mina grabbar. Myst i soffan och bara haft en härlig söndag innan vi for in till stan!

Helgen är snart över, och den har swishat förbi precis lika fort som alltid! Det bjöds på idolfredag och grillade hamburgare tillsammans med Albin, Julia och Erik. Våra obligatoriska fredagar är alltid lika trevliga! Gårdagen spenderade vi också hemma, men denna gång med Melcher och Sander. Vi lunchade, pratade och fikade. En riktigt mysig dag verkligen! När Sander sen tackade för sig och åkte hem, satte vi igång med maten. Dovhjortskarré- och entrécote med rotfrukoter i ugn, och sås. Den fantastiska middagen avnjöt vi sen framför Så mycket bättre. Perfekt lördag!

Annars har veckan bjudit på en hel del smått och gott. Jag har hunnit fylla 23år, och haft kalas. Jag har varit i Nyköping och träffat Linn. Vi har packat upp doppresenterna och invigt nästintill alla. Otroligt uppskattade presenter, både vi och lillkillen är helnöjda! Vi har också bytt soffa så vi snart nog kan börja få klart här hemma. Och så har vi såklart julpyntat, både ute och inne. Älskar att julen snart är hääär!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?