16.10.12

Hallå!
Kom precis hem. Åkte hem till farmor och farfar vid tolv-rycket och blev bjuden på lunch. Jättegott! Så efter god mat och efterrätt tog jag med mig farmor upp till Maxi för en storhandling. Välbehövligt då kylen ekade tomt här hemma!

Ska strax sätta oss i bilen och åka in till stan igen. Sen styr vi bilen till Bjärktorp för att spendera eftermiddagen och kvällen. Fredric, Melcher och Janne ska ut och jaga, samt flå kronhjorten Frekke sköt i måndags. Så jag och Milian hänger med Camilla så länge. Sen blir det middag där innan vi åker hem. Melcher blir nattgäst här, så vi lär nog sitta uppe en stund och titta på tv! Hinner vi hem skapligt så blir det nog att snickra ihop ett jättefin mys/lekhus till Milian som jag har bett Melcher göra. Annars skulle han göra det imorgon förmiddag! Kommer bli toppen inne i hans rum! Ska bli så kul att inreda det. Har beställt lite grejor, och så ska vi ta tag i målningen/tapetseringen snart nog. Så himla kul!

Kommer göra sig så fint i Milians rum!!

Igår hängde vi hemma hela dagen. Fixade och donade här hemma innan killen från Verisure kom hit och ominstallerade våra larm. Vi har två kameror, tre rökdetektorer och så larm vid alla fyra dörrarna. Det känns så himla tryggt! Och beroende på vad som skulle hända, så rycker Securitas, brandkåren eller polisen ut direkt. Helt fantastiskt! Älskar att ha den säkerheten, det är verkligen värt varenda krona! Till kvällen sen lagades det middag, grabbarna tog ett bad och sen slöade vi framför tv:n innan vi hoppade i säng.

Lite nytt från mamma när hon var på underbara barn-mässan i helgen. Tre jättefina askar, dels superfina bara för inredningens skull, men också jättebra förvaring! Sen två snygga flaskor från Twist'n'Shake. Milian har redan testat dom, och de blev helt klart godkända!

Milian har blivit så himla duktig på att äta mat. Vi startar varje morgon med gröt, och sen brukar vi försöka med ett mål mat vid lunch. Sen lite fruktpuré eller smoothie där emellan. Det gick från en dag till en annan att förstå hur man skulle äta. Jättekul! Nu är det bara vällingen som vi ska försöka få honom att tycka om. Jag försöker varje kväll med en flaska välling, men då leker han bara med nappen. Så det slutar alltid med att jag får göra en flaska ersättning iallafall. Men, det är väl bara fortsätta försöka. En vacker dag tar han säkert den där vällingflaskan!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?