16.10.22

Hej!
Jag och Frekke ligger framför tv:n och inväntar Så mycket bättre. Nattade Milian strax efter sju, och har precis varit ute en sväng med Demi.

Det här gråa, regn och rusk vädret som pågått några dagar nu, får en verkligen att bli extra trött. Men vi åkte Factory outlet med Melcher vid lunch, så vi har iallafall gjort någonting av dagen. Resten har vi spenderat i soffan i hopp om att bli friska.

 

Efter jobbet i onsdags fick vi besök av Cissi, Crille och Sigge. Grabbarna grejade lite med friggen, och sen åt vi middag. Hann även med en fika innan de åkte hem efter en trevlig kväll! Därefter började en riktig helvetesnatt. Jag insjuknade och kräktes hela natten. Fyfan!! Frekke fick givetvis vara hemma och ta hand om Milian torsdag-fredag medan jag kurerade mig. Så jag har varit sängliggande i dagarna två, och varit helt matt med huvudvärk och magont. Har inte haft ork till någonting, och det var inte först igår eftermiddag som jag tog mig upp och mådde hyffsat bra. Idag är jag smittfri och kände att det skulle vara skönt att komma ut lite. Tog nog ut segern i förskott, för väl inne i butiken började jag må dåligt igen. Så när vi kom hem la jag mig på soffan direkt, och har varvat det med att underhålla Milian. För någon timma efter att vi kom hem så blev Frekke dålig och det hela slutade med att även han kräktes. Så nu ligger vi sjuka båda två. Fy! Vi håller tummarna för att Milian slipper. Han är genomförkyld istället, så han är sjuk nog ändå. Så hela den här helgen har, och kommer gå åt till att kurera oss!

 

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?