16.10.31

Gókväll!
Sitter och kollar på tv efter en mysig kväll med mina grabbar. Efter babysimet köpte vi med oss thaimat hem, och efter att vi avnjutit middagen så la vi oss i soffan och gosade innan Milian somnade.

Efter frukosten imorse åkte jag och Milian hem till mamma och hämtade Demi. Svängde sen förbi farmor och farfar för en fika. Alltid lika trevligt! Väl hemma satte jag igång och krattade löv. Därefter satte vi oss i solen och bara hade det allmänt skönt. Så jäkla härligt! Kvällen har som sagt bestått av måndagens obligatoriska babysim. Det är så kul att se Milian simma och plaska runt, samtidigt som har pratar och skrattar. Snacka om att han älskar vatten. Hjärtat!

Helgen har varit toppen, och stockholmstrippen var strålande! Det var födelsedagsfirande av Felicia som stod på schemat. Vi började kvällen på On air med quizförfest, fortsatte sen till Usine för middag och avslutade på ett uteställe där vi dansade enda in på morgonkvisten. Vaknade sen upp efter alldeles för få timmars sömn, och hängde hemma hos Felicia tills det var dags att hoppa på tåget hem. Kvällen bestod av massa mys med mina grabbar, och söndagsstek hemma hos mamma och Tony. Perfekt avslut på en bra helg!

Söndagsförmiddagen fick jag massa uppdatering från Frekke som var ute i skogen med sin pappa, bror och Milian. De hade traskat ut i skogen, grillat korv och bara haft det hur härligt som helst i solen. Blev faktiskt lite avundsjuk, men det ska vi se till att göra fler gånger. Det är ju så himla mysigt!

Puss & kram


Kommentarer
Catarina

Haha bildeeeeen shit!2016-11-06 @ 15:02:53
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?