16.08.06

Hallå!
Vi var uppe med tuppen imorse. 08.30 befann vi oss på banken för att gå igenom och göra klart allt inför måndag. Därefter hängde vi med upp till Kamin och kakel för en fika med svärföräldrarna och Tony. Tackade sen för oss och åkte till Maxi för att handla innan vi styrde bilen hemåt. Så nu har jag precis fått i min lite mat. Ska alldeles strax värma lite mat till Milian också.

Strax efter ett sen ska vi till bvc. Milian ska få 5-månaderssprutan, samt vägas och mätas. Som tur är ska Frekke med då jag är alldeles för känslig. Vi hoppas han slipper febern denna gång. Älsklingen! Utöver det har vi inga planer. Det blir nog att fixa o dona hemma bara!

Efter mitt läkarbesök igår traskade jag och Milian förbi Ica innan vi fortsatte hemåt. När vi landade satte jag igång med maten. Krämig pastasallad med grillad kyckling. Så gott! När Frekke kom hem från jobbet åt vi, och packade sen iordning oss för att åka till Björkvik. Påvägen hämtade vi upp Albin och Julia, för att sen åka och titta på fotboll. Efter en mysig och kall kväll åkte vi sen hem och avslutade kvällen i soffan!

Puss & kram


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?